Ruotsin poliisijohtaja myöntää: Valta ”vaikeilla alueilla” luovutettu rikollisille.

Aftonbladetin eilinen haastattalu Ruotsin poliisijohtajasta Dan Eliassonista on karua luettavaa, ja rivien välit hyvin pahaenteistä kertomaa: Maahanmuuttajat ovat edenneet Ruotsin haltuunotossa lähiö kerrallaan, ja poliisi jopa myöntää sallivansa #rinnakkaisvaltion vallankäytön. koska itse ei pysty vaikuttamaan asioihin.

Aftonbladet, ja uutisen suomeksi julkaissut Kansalainen.fi mainitsevat esimerkkinä Göteborgin Angeredin ongelmalähiön, jossa poliisinkin mukaan Ali Khanin mafiaperhe käyttää valtaa. Poliisijohtaja vahvistaa Aftonbladetille, että Hashem Ali Khan johtaa käytännössä aluetta, ja poliisikin pyytää häneltä lupaa toimia.

Lisää aiheesta: Kansalainen.fi, Aftonbladet, Aftonbladet.

Eliasson myöntää ongelmallisten alueiden määrän kasvun 53:sta 61:een, ilman että missään on menestytty #rikollisvallan torjumisessa. Ruotsin poliisi onkin pyrkinyt diskuteeraamaan #vähemmistöjen kanssa, ja luopunut jopa rikollisten kiinniottamisesta säilyttääkseen #etniset suhteet, joita poliisia ohjeistavat ja suitsivat poliitikot pitävät niin kullan-kalliina.

Olemme toisaalla kertoneet, kuinka jihadisti-maahantunkeutujien todellinen strategia ei perustu terrorisotaan tai mm. Algerian silloisen diktaattorin Houari Phoumediennen YK-puheessaan v.1972 mainitsemaan Euroopan islamisoimiseen lisääntymällä ja massiivisella maahanmuutolla.

Molemmat em. seikat olemme jo nähneet tapahtuvan, mutta niillä on kuitenkin toissijainen, joskin tärkeä, rooli islamisoinnissa: Euroopan islamilaisen valloittamisen päästrategia perustuu juuri siihen, mitä Göteborgin Angeredissa ja 60:lla muulla Ruotsin alueella olemme nähneet, -ja mistä Aftonbladet kertoi eilen.

Erik Stephansen kiinnitti bloggauksessaan huomiota (26.09.2017), kuinka Göteborgin poliisi nuolee Ali Khanin mafiaperheen kättä, ellei muutakin paikkaa, voidakseen tehdä työnsä.

aftonbladet-1848811-10-1506409604166

Näin se käy:

 • Suuri muslimivähemmistö luodaan turvapaikanhakijoiden yms. avulla. Ruotsi ja Suomi tukevat tätä toimintaa alueillaan sallimalla aiheettomia turvapaikkahakemuksia jättäneiden jäämisen maahan.
 • (Nuoriso)jengien rikollisella väkivallalla vaikeutetaan viranomaisten ja mm. kantaväestöön kuuluvien yrittäjien toimintaa alueilla.
 • Tukeudutaan vasemmistolaisiin, vihreisiin ja konservatiivisiin poliitikkoihin, jotka uskovat taikasanaan #dialogi. Järjestystä ylläpitävien viranomaisten toiminta lamautuu.
 • Luodaan jengeihin, talousrikollisiin ja #vähemmistöjen uskonnollisten edustajien hillittömään röyhkeyteen perustuva #rinnakkaisvalta.
 • Rinnakkaisvalta sallii virallisen valtiollisen ja kunnallisen apparaatin näennäis-olemassaolon. Esimerkkejä Al Qaedan valta Pakistanin Waziristanissa: Pakistanin virallinen poliisi sai olla kunhan eivät tulleet poliisiasemiltaan ulos. Myös: #Narco-valta mm. Rion faveloissa on menettelyiltään samanlaista.
 • Kunnalliseen korruptioon, rikollisjengeihin ja klaanien (Brasiliassa huumemafioiden) kontrolloimaan #varjotalouteen perustuva näkymätän valtarakenne on kuin syöpäkasvain elimistössä. Jos se saa rehottaa, se tappaa.

Ruotsi tekee siis kuolemaa, – aivan meidän naapurissamme. Otsikkokuvassa göteborgilaisen lähiön todellisen vallan käyttäjä Hashem Ali Khan. di-gold

path_1837https://summerwar2016.wordpress.com/2017/05/05/jihadistien-tavoitteena-ei-ole-sota-vaan-kaksoisvalta/

One thought on “Ruotsin poliisijohtaja myöntää: Valta ”vaikeilla alueilla” luovutettu rikollisille.

Add yours

 1. ”Aftonbladetin eilinen haastattalu Ruotsin poliisijohtajasta Dan Eliassonista on karua luettavaa, ja rivien välit hyvin pahaenteistä kertomaa: Maahanmuuttajat ovat edenneet Ruotsin haltuunotossa lähiö kerrallaan, ja poliisi jopa myöntää sallivansa #rinnakkaisvaltion vallankäytön. koska itse ei pysty vaikuttamaan asioihin..”.

  Ei mitään uutta länsirintamalta.

  Ruotsissa on ns. menetettyjä alueita jo useita minne virkavalta saatikka paikallinen väestö tohdi vapaasti mennä.

  EteläRuotsin lähiöissä vallitsee anarkia Ja näin turvattomuus on tuotu Ruotsalaisten arkeen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: